Sahi bizim çocuk kaç yaşındaydı?

Bedelli askerlik tartışmalarının ortasında oğlunun bedelli askerlikten yararlanmayacağını açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, oğlunun 1983 doğumlu olduğu ve zaten yasadan yararlanamayacağı ortaya çıkınca zor durumda kaldı.

Konuyla ilgili Akşam gazetesine konuşan Kılıçdaroğulu: “Net bir şekilde Kerem'in bedelli askerlik yapma düşüncesinin olmadığını ifade ettik. Yaşını kendisine konu eden etsin, ne yapayım” dedi.

 

Biz Kılıçdaroğlu’nun oğlunun yaşını değil Kılıçdaroğlu’nun halkı kandırmasını konu ediyoruz. Pek çokları Kılıçdaroğlu’nun ardı ardına gelen gaflarını onun saflığına bağlıyorlar. Oysa yalan, kıvırma, dün dündür bugün bugündür anlayışı burjuva politikasının vazgeçilmez bir unsurudur. Bir burjuva partisi olan CHP’nin burjuva politikacısı lideri Kılıçdaroğlu da bu yüzden kıvırıyor. Aynı genel seçimlerden önce bedelli askerlikle ilgili soruya “parası olan var olmayan var parası olana bedelli askerlik buyur kullan diyeceksin, parası olmayan o da gitsin askerliğini yapsın diyeceksin” diyerek karşı çıkan Tayyip Erdoğan gibi…