DİP’li Öğrenciler: Emperyalistlere geçit vermeyeceğiz! ABD Karadeniz’den defol!

DİP’li Öğrenciler: Emperyalistlere geçit vermeyeceğiz! ABD Karadeniz’den defol!

14-15 Nisan tarihlerinde emperyalist ABD, Karadeniz’de savaş çığırtkanlığını arttırmak üzere savaş gemilerini Boğazlar üzerinden geçirmeyi planlıyor. Tüm dünya halklarını birbirine kırdıran, darbelerle, katliamlarla, savaşlarla dünyayı kan gölüne çeviren ABD emperyalizminin, Karadeniz’de arttırmayı planladığı emperyalist kuşatmaya biz devrimci gençler geçit vermeyeceğiz!

6. Filoyu denize dökenlerin izinde, emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı mücadeleye!

Bizler gücümüzü tarihimizden, bu topraklarda emperyalizme karşı mücadeleyi yükselten devrimci gençlikten alıyoruz. Bizler gücümüzü 68’de Amerikan 6. Filosunu Dolmabahçe’de denize dökenlerden, “Kahrolsun Amerika!” sloganını bu topraklara kazıyanlardan, Denizler’den alıyoruz. 6. Filoyu denize dökenlerin izinde, emperyalizme karşı mücadeleyi yükseltiyoruz. Emperyalistlere geçit vermemek için mücadele ediyoruz, ABD Karadeniz’den defol diyoruz!

Devrimci gençlik emperyalizmi lafta değil, gerçekten memleketten kovmak istediği için emperyalizmin yerli işbirlikçilere karşı da mücadele etti. Devrimci gençlik, kendilerine sözde “yerli ve milli” derken 6. Filo’yu kıble bilenlere, Amerikan askerlerine karşı haklı bir öfke içerisinde olan gençlere saldıranlara karşı da mücadele etti.

Bugün de, kendine “yerli ve milli” diyen istibdad rejimi, ABD emperyalizminin bir numaralı işbirlikçisidir. Karadeniz’de savaş çığırtkanlığının arttırılmasında başat rol oynamakta, emperyalist kuşatmada kendine biçilen rolü uygulamak için Ukrayna ile yakın ilişkiler kurmakta, Karadeniz’i bir emperyalist kuşatma bölgesi haline getirmeye çalışmaktadır. Bu memleketten, bu coğrafyadan emperyalizmi kovmak için emperyalizmin işbirlikçilerine karşı mücadele etmek biz devrimci gençliğin vazifesidir.

Bizim yolumuz 6. Filo’yu denize dökenlerin yoludur. Emperyalistleri bu topraklardan kovma görevi bizlerin elindedir. 68’de emperyalistleri denize döktük, şimdi vakit emperyalistleri bu coğrafyadan kovma vaktidir!

Kahrolsun ABD emperyalizmi! ABD Karadeniz’den defol!