Zalim ile mazlum şeytanın arabuluculuğunda masaya oturuyor

Zalim ile mazlum şeytanın hakemliğinde masaya oturmuştur. Bu masaya oturan da (Mahmut Abbas), bu masaya oturtan da (Türkiye’de AKP hükümeti ve Katar başta olmak üzere işbirlikçi Arap rejimleri) Filistin davasına ihanet içindedir. Filistin’in kurtuluşu Siyonist korsan devlet yıkılmadan ve ABD emperyalizmi kovulmadan olanaksızdır.  

ABD dışişleri bakanlığı İsrail ile Filistin arasında Filistin’in statüsü konusundaki görüşmelerin Washington’da ve ABD’nin arabuluculuğunda başlayacağını açıkladı.

Siyonist korsan İsrail devletinin en büyük destekçisi olan ABD’nin bu görüşmelerde kendini arabulucu olarak sunması başta Filistinliler olmak üzere tüm dünyayı en hafif deyimle aptal yerine koymaktır. Ortada ne bir masa vardır ne de müzakere. Filistinlilere parçalanmış bir devletçik vererek hem Kudüs’ten hem de Filistinli mültecilerin geri dönüş hakkından vazgeçmeleri için baskı yapmak üzere kurulmuş bir tezgâhtır söz konusu olan .

Öyle ki İsrail, bu görüşmelerde çıkacak olası tüm sonuçları referanduma götüreceğini açıklıyor. Diğer yandan da Filistin topraklarında yerleşim adı altında Siyonist ileri karakollar kurmaya devam ediyor. Son olarak Filistin topraklarının dört bir yanını saran bu yerleşimleri birleştiren bir demiryolu ağı kurma planını devreye sokan İsrail masaya Filistin topraklarını paramparça etmeye devam ediyor. Bu plan sonuca ulaştığında bir Filistin devleti kurulsa bile bu devlet vilayetleri arasında ulaşımın bile sağlanamadığı ilk devlet olarak tarihe geçecektir.

Dahası İsrail olası tüm müzakere sonuçlarını referanduma götüreceğini açıklayarak Filistinliler lehine olacak en ufak bir olasılığı dahi devre dışı bırakmış oluyor.

Bu tiyatroya müzakere demek yalancılıktır. Zalim ile mazlum şeytanın hakemliğinde masaya oturmuştur. Bu masaya oturan da (Mahmut Abbas), bu masaya oturtan da (Türkiye’de AKP hükümeti ve Katar başta olmak üzere işbirlikçi Arap rejimleri) Filistin davasına ihanet içindedir. Filistin’in kurtuluşu Siyonist korsan devlet yıkılmadan ve ABD emperyalizmi kovulmadan olanaksızdır.  ABD dışişleri bakanlığı İsrail ile Filistin arasında Filistin’in statüsü konusundaki görüşmelerin Washington’da ve ABD’nin arabuluculuğunda başlayacağını açıkladı.