İstanbul’da kurulan Avcılar Direnişiyle Dayanışma Platformu'ndan eylem çağrısı

İşten atılan ve belediye önünde direnişe geçen İstanbul’daki Avcılar Belediyesi taşeron işçileriyle dayanışmak için çok sayıda siyasi kurum ve sendika bir araya gelerek Avcılar Direnişiyle Dayanışma Platformu'nu kurdu.  

Belediye İş sendikası genel merkezinin çağrısıyla 15 Temmuz Cuma günü 18:00’de Avcılar Marmara caddesinden başlayacak yürüyüşe Devrimci İşçi Partisi'nin de içinde bulunduğu dayanışma platformu da destek vererek tüm sınıf dostlarını eyleme çağırdı.



Belediye İş tarafından yayınlanan çağrı metni aşağıdadır:
 

DAYANIŞMAYA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

BELEDİYE İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU, AVCILAR DİRENİŞİNİN 74. GÜNÜNDE AVCILAR'DA TOPLANIYOR

Avcılar Marmara caddesi girişinde 15 TEMMUZ Cuma Saat 18.00'da Belediye İş Sendikası Genel Merkezinin çağrısıyla; tüm Genel Merkez Yöneticilerimiz, Türkiye genelindeki Şube Başkanlarımız, Türkiye'nin her ilinden gelecek işçi kardeşlerimiz, kardeş sendilarımız, sınıf dostu demokratik kitle örgütleri, emek örgütleri, siyasi partiler biraraya gelerek, Avcılar Belediyesi önüne kitlesel yürüyüş ve basın açıklaması yapacaktır.

Elimizde pankartımız, dövizlerimiz, dilimizde sloganlarımızla, Avcılar Belediyesi önünde, emeğin türküsünü söyleyeceğiz. Yüreğinde işçi sınıfı olan, kalbinde dayanışma duygusu taşıyan duyarlı tüm halkımız davetlimizdir.

*ses ver sesimiz ol!

*Birleşe Birleşe Kazanacağız

*Birlik, Mücadele, Zafer