Tuzla HT Solar’dan bir işçi: "Yaşasın örgütlü mücadelemiz!"

Tuzla HT Solar’dan bir işçi: "Yaşasın örgütlü mücadelemiz!"

HT Solar örgütlenmenin birlik olmanın mücadelesini yıllardır veriyor vermeye devam edecek. Toplu iş sözleşmemiz en iyi şekilde sonuçlandı. Çünkü biz yıllardır fabrika içinde birlik beraberlik sağlayarak sendikamıza güvenerek, şubemizi de arkamızda hissederek daha da güçlendik. İş veren bizim örgütlü mücadelemizi bildiği için bu sene çoğunluk tespitimize itiraz etmedi. Asıl gücümüze, masada anlaşamaz isek en büyük silahımız olan grev hakkımıza dokunamadı...

Bizim kendi taslağımızın çok üstünde bir sözleşme imzalandı artan ekonomik sıkıntılarımıza ülkede her gün yağan zam fırtınasına alım gücümüzün bittiği bir noktada bir nebze olsun ilaç gibi geldi, tüm arkadaşlarımız örgütlü gücümüzü bir kez daha hissetmenin gururunu yaşıyoruz. Buradan tüm işçi kardeşlerime sesleniyorum örgütlenin sendikalı olun güçlü olun.

Önümüz 1 Mayıs ve biz sokaklarda, meydanlarda örgütlü mücadelemizi sürdürmeli tüm işçiler olarak birleşmeliyiz. Birlikte olursak yan yana olursak örgütlü olursak kazanırız. Nasıl Kavel işçileri kazandıysa bizlerde kazanacağız.1 Mayıs emeğin, ekmeğin sömürülenin ezilenin bayramı kadınıyla erkeği ile çoluk çocuğuyla bayramımıza sahip çıkmalı ve meydanlarda yerimizi almalıyız.

Yaşasın örgütlü mücadelemiz!

İnadına sendika inadına DİSK Birleşik Metal İş!

Tuzla HT Solar’dan bir işçi