Levent Dölek'ten selam var

8 Temmuz günü devletin valisi tarafından Gezi Parkı'nın halka 'açıldığı'nın duyurulması üzerine halk parka girmek için sloganlarla yola koyulmuştu. Kimisi şanslıydı ve parka kısa süreliğine girebildi. Ancak parka gelmek isteyen halk beğenilmeyince, sadece 2.5 saat sonra polis saldırı düzenleyerek parkı 23:45'e kadar işgal etmişti.

Parkın kapanış programında kimyasal gaz bombası, tayzikli su ve gözaltılar vardı. Yoldaşımız Levent Dölek'in de içinde bulunduğu 50'yi aşkın kişi gözaltına alındı.

Bir devrimci için bir manga polis
O kadar çok korkuyorlar ki, mangalarla kovalıyorlar halkı. Birimize karşı ancak bir manga polisle karşı koyabiliyorlar. Onlarca polis, yere düşen yaşlı kadınının koluna girip ona kaçarken eşlik eden yoldaşımızı 'kolayca' yakalıyor. Videosu şu bağlantıdan izlenebilir: http://www.youtube.com/watch?v=BHEdkzMiNCk

Gözaltından tweet var
Levent gözaltına alındığında bize selam göndermeyi unutmayıp şu tweeti atıyor: "Gozalti arabasinda 18 kisiyiz ama Bız yuzde99uz sırtımız yere gelmez. Bu daha başlangıç mücadeleye devam!" ( https://twitter.com/LeventDolek/statuses/354325906388549632 )

Açlık grevi
Gözaltına alınan diğer devrimciler ve  Levent alındıkları andan itibaren açlık grevindeler.

Gözaltı süresi olabildiğince uzatılan yoldaşımız, şu an adliyede.