Filistinli çocuklar ne zaman sevinir?

Filistinli çocuklar ne zaman sevinir?

İsrail’le ticareti durdurun! Askeri ve siyasi işbirliğine son verin!

Erdoğan 2018’de bir seçim mitinginde “biz sendelersek Kudüs düşer” dediğinde Mavi Marmara davasında Siyonist katilleri 20 milyon Amerikan doları mukabilinde kurtaran utanç kararına imza atmasının üzerinden 2 yıl geçmişti. O utanç belgesinde başka çok önemli bir ayrıntı daha vardı. Belgenin sonunda Türkiye Cumhuriyeti başkenti Ankara’nın karşısında İsrail’in başkenti olarak Kudüs’ün ismi geçiyordu. Erdoğan’ın başında olduğu hükümet adına bu belgeye imza atılarak Kudüs’ün İsrail’in başkenti olduğu zımnen kabul ediliyordu. Erdoğan düşerse Kudüs düşer lafı koca bir yalandı! Siyonistler Kudüs’ü düşürmek için Erdoğan’ı kullanmaktaydı.

Gazzeli mazlumları kirli siyasetinize alet etmeyin!

Şimdi yine seçim meydanlarında aynı masallar anlatılıyor. AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum miting meydanında “31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek! Gazze’nin özgürlüğü için, İBB olarak Gazze’ye yapacağımız yardımlar için 31 Mart’ta milletimiz gerçek belediyecilikten yana tavrını koyacaktır” gibi nutuklar atıyor. Murat Kurum bu nutukları atarken, sosyal medyada reklamlarını yapan Total Medya ajansının İsrail menşeili olduğu ortaya çıktı. Sadece Murat Kurum’un da değil, Ankara adayı Turgut Altınok başta olmak üzere birçok başka AKP’li aday da ayrıca AKP’nin gayriresmî teşkilatlarından İlim Yayma Cemiyeti de bu Siyonist şirketle çalışıyor.

Soykırımcı Siyonist İsrail’le ilişkileri kes! Kanlı ticareti durdur!

Bu durum ortaya çıkınca apar topar reklam şirketini değiştirdiler ama bunlar Gazzeli mazlumların yüzünü güldürmez. AKP, İsrail soykırım saldırılarını sürdürürken, bu kanlı kampanyaya gemiler dolusu mal taşımaya devam ediyor. İsrail’le ilişkiler ticari, askeri, siyasi, diplomatik hiçbir boyutta kesilmedi. Askıya dahi alınmadı. Tam tersine AKP mitinglerinde “İsrail’le kanlı ticarete son verin” diyen pankartlar indirtiliyor, AKP’li işadamlarının kanlı ticaretini ifşa eden gazeteciler tehdit ediliyor. Yani AKP’liler lafta Gazze’nin ve Filistinlilerin yanında gözüküp eylemde Siyonizmin suçlarına destek olmaya devam ediyor.

 

Bu yazı Gerçek gazetesinin Mart 2024 tarihli 174. sayısında yayınlanmıştır.